E-TWİNİNG PROJELERİMİZ HAKKINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SALİM KARABOĞA'YI ZİYARET ETTİK

Süleyman Yılmaz Anaokulu e-twinning Projeleri

Süleyman Yılmaz Anaokulu olarak ilçe Milli Eğitim Müdürü  Sayın Salim KARABOĞA'yı ziyaret ettik. Çocukların Milli kültür ögelerini tanıyıp, proje ortaklarıyla paylaşarak farklı kültürleri tanımlarını amaçlayan "Milli Kültür Öğelerimiz(National Culture Items) " ve Öğrencilerin duygularının farkına vararak , başkalarının duygularını empati kurmasını, duygu, düşünce ve hayallarini özgün yollarla ifade etmesini amaçlayan "Duygularımla tanışıyorum , güçlü büyüyorum"  adlı iki e-twining hakkında ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salim KARABOĞA'ya bigi verdk.Bizimle yakından ilgilenen ve her türlü desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Salim KARABOĞA'ya çok teşekkür ederiz.

29-04-2022